Informatie van uw tandarts Lees online  |  Afmelden
Klaassen Mondzorg Totaal
Nieuwsbrief | Januari | 2017
Wij van Klaassen Mondzorg Totaal wensen u een stralend nieuwjaar. Een jaar waarin hopelijk veel kan worden gelachen. Maar kunt u zelf wel vol zelfvertrouwen lachen?

Voor veel mensen is een mooie glimlach niet zo vanzelfsprekend. Zij schamen zich vanwege een slecht gebit. Vaak wordt een bezoek aan de tandarts uitgesteld, of zelfs overgeslagen doordat men bang is voor hoge kosten. Wij willen u graag meer inzicht geven in de kosten van de tandheelkunde voor 2017. Zo kunt u in dit nieuwe jaar goed voorbereid naar de tandarts.
 
1
jan
 
Tarieven 2017
Ieder jaar worden de tandartstarieven van de behandelingen door de overheid bepaald. Deze tarieven gelden voor alle Nederlandse tandartspraktijken. Wilt u de tarieven voor 2017 inzien? Klik dan op 'lees meer'.
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
 
Eigen risico en eigen bijdrage
Lees hier alles wat u moet weten over het eigen risico en de eigen bijdrage. Denk hierbij aan het verhogen en het verspreid betalen van het eigen risico, en de percentages van de eigen bijdrage.
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
 
Uw zorgverzekeraar
Uw verzekering valt uiteen in een basisverzekering en eventueel in een, door u gekozen, aanvullende verzekering en tandartsverzekering. Wij hebben de meest voorkomende behandelingen en bijbehorende vergoedingen voor u op een rijtje gezet.
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
 
Tandartskosten aftrekbaar
Wist u dat in uw jaarlijkse belastingaangifte een aftrekpost voor specifieke zorgkosten is opgenomen? Hieronder vallen ook bepaalde kosten voor de tandarts. Welke dit precies zijn leggen wij u graag uit.
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
 
Uw rekening
Wij besteden het verwerken, verzenden en innen van uw tandartsrekeningen uit aan een factoring bedrijf. Hierdoor hebben wij meer tijd voor u! Hoe dit precies in zijn werk gaat en van welk bedrijf u straks een nota ontvangt leest u hier.
 
Klaassen Mondzorg Totaal